Asiakkaaksi

Suomen Avustajapalvelut on kotimainen henkilökohtaisen avun laatujohtaja. Olemme olemassa edistääksemme ihmisten välistä tasavertaisuutta. Toimintaamme ohjaa asiakkaan itsemääräämisoikeuden ja valinnanvapauden tukeminen, vastuullinen toiminta sekä kasvollinen kotimainen yrittäjyys.

Asiakaslupauksemme on, että saat itse määrittää:

  • Kuka sinua avustaa
  • Mitä avustuksesi sisältää
  • Milloin avustuksesi tapahtuu
  • Missä avustuksesi toteutuu

Tämän jälkeen me hoidamme loput. Huolehdimme puolestasi avustajien rekrytoinnin tai palkkaamme nykyiset avustajasi, avustajien sijaistukset sekä muut työnantajan velvoitteet. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja liity perheeseen. Meidän tehtävämme on mahdollistaa sinulle itsesi näköinen onnellinen ja sujuva arki.

Tutkitusti henkilökohtaisen avun tyytyväisimmät asiakkaat

Suomen Avustajapalveluilla on tutkitusti alan tyytyväisimmät asiakkaat ja olemme siitä erittäin ylpeitä. Vuonna 2019 toteutetussa asiakastyytyväisyyskyselyssä 100% vastaajista ilmoitti suosittelevansa Suomen Avustajapalveluita muillekin henkilökohtaisen avun saajille.

Sitoutuneet ja hyvinvoivat työntekijät palvelun laadun avaintekijänä

Haluamme, että avustajiemme ja asiakkaidemme välille muodostuu luottamuksellinen ja pitkäaikainen suhde. Näin ollen pyrimme vähentämään avustusta koskevat muutokset parhaamme mukaan. Laadukkaan henkilökohtaisen avun tuottaminen on mahdollista vain sitoutuneille työntekijöillä. Työntekijöiden hyvinvointi on Suomen Avustajapalveluille kunnia-asia ja haluamme olla Suomen paras henkilökohtaisen avun työpaikka.

Kotimainen vastuullinen yrittäjyys

Suomen Avustajapalvelut on 100% suomalainen yritys, jonka omistaa yrityksen toimiva johto. Toimintaamme ohjaavat arvot voidaan kiteyttää seuraavaan kolmeen sanaan ”kotimainen vastuullinen yrittäjyys”. Voit tutustua Suomen Avustajapalveluihin tarkemmin kohdasta ”meistä” ja toimintaamme ohjaaviin arvoihin kohdasta ”vastuullisuus”.

Suomen Avustajapalvelut -esite

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys

2020: 4,52 / 5

2019: 4,65 / 5

Asiakaspolku

2

Kartoitamme avustustarpeesi

Käymme kanssasi läpi mitä avustaminen sinulle tarkoittaa, mitä se sisältää sekä minkälaista avustajaa etsit.

3

Toiveidesi mukaisen avustajan palkkaus

Rekrytoimme toiveidesi mukaisen avustajan tai palkkaamme nykyisen avustajasi. Huolehdimme avustajasi kaikista työnantajavelvoitteista.

4

Palvelun aloitus

Aloitamme palvelun toiveesi mukaisena ajankohtana. Tämän jälkeen pääset nauttimaan sujuvammasta arjesta Suomen Avustajapalveluiden kanssa.