Suomen Avustajapalvelut käynnisti poikkeuksellisen rekrykampanjan

Suomen Avustajapalvelut rekrytoi vuonna 2022 uusia henkilökohtaisia avustajia 200 ja seuraavan puolen vuoden aikana yhteensä 500.

Seuraavaksi kerromme, mistä historiallisen suuri rekrykampanja sai alkunsa. Lisäksi saat lisätietoa avustajan työstä sekä siitä, minkälainen työnantaja Suomen Avustajapalvelut on.

Haemme uusia avustajia mm. Rovaniemelle, Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Tampereelle ja kymmenille muille paikkakunnille – ota rohkeasti yhteyttä!

Meille haet henkilökohtaiseksi avustajaksi täyttämällä tämän lomakkeen.

Mistä kaikki lähti liikkeelle

Yhtiömme kuuli jokin aika sitten hälyttäviä viestejä koskien sitä, kuinka kuormittavissa työoloissa monet henkilökohtaiset avustajat kertovat työtään tekevänsä. Esimerkiksi netin keskustelupalstoilta löytyy monia tähän liittyviä keskusteluita. Samaa viestiä on kertonut moni meille töihin tullut avustaja.

Kun analysoimme jälkikäteen kuulemaamme, huomasimme toistuvan piirteen: liian usein kuormitusta tulee siitä, että avustajalla on liikaa asiakkaita avustettavana tai työtä on vain yksinkertaisesti liiaksi asti. Mikäli avustajia ei ole tarpeeksi, saattaa yksittäiseen työntekijään kohdistua turhan paljon painetta, jotta kaikille asiakkaille saadaan avustus järjestettyä – sijaisjärjestelyistä puhumattakaan.

Suomen Avustajapalveluiden avustajatilanne on toistaiseksi hyvä ja työtyytyväisyys tutkitusti erittäin korkea. Tämän tilanteen säilyttämiseksi yhtiömme palkkaa 200 uutta avustajaa nopealla aikataululla sekä yhteensä 500 seuraavan kuuden kuukauden aikana. Näin varmistamme nyt ja tulevaisuudessa, että myös tältä osin työntekijät viihtyvät työssään ja asiakkaat saavat tarvitsemansa avun.

Täytä työnhakulomake

Henkilökohtaisen avustajan työ – mitä se on

Henkilökohtaisen avustajan työ on avustamista niissä tavallisen elämän asioissa, joita henkilö ei pysty kokonaan tai osittain vamman/sairauden vuoksi itse tekemään.

Suomen Avustajapalveluilla valitset itse kuinka paljon, millä alueella ja kenen kanssa haluat työskennellä. Halutessasi voit työskennellä kokopäiväisesti, puolipäiväisesti ta pari kertaa kuukauden aikana. Tulemme sovittamaan työaikasi niin, että se sopii elämäntilanteeseesi!

“Saan vaikuttaa todella paljon työaikoihini ja työtehtäviini. Viihdyn avustajana todella hyvin!”
– Avustaja, Turku

Henkilökohtaisen avustajan tuntipalkka on alkaen 11.08 €/tunti, pk-seudulla 11.17€/tunti. Peruspalkan lisäksi mukaan tulee mahdolliset lisät, kuten kokemuslisä, yölisä +40 %, iltalisä +15 %, lauantailisä +25 %  ja sunnuntai- ja pyhälisät +100 %.

Henkilökohtaisen avustajan työhön ei ole pohjakoulutusvaatimuksia. Työ sopii iloisille ja reippaille tyypeille, joilla on kyky ja halu toimia asiakkaiden jalkoina, käsinä, korvina ja silminä – auttaa heitä elämään itsensä näköistä, täyttä elämää!

“Hyvä työnantaja! Suosittelen. Muutenkin tosi mukavaa työtä, ei oo sellainen kiire niinku hoitajilla yleensä.” 
– Avustaja, Jyväskylä

Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta – esihenkilö on viikon jokaisena päivänä vain puhelinsoiton päässä. Lisäksi olemme tuottaneet työntekijöidemme iloksi etuohjelman, josta voit lukea lisää täältä: https://suomenavustajapalvelut.fi/henkilostoetuohjelma

Jos et ole varma siitä, kuinka hyvin avustajan työ sopii sinulle, voit hyvin tehdä aluksi vain muutaman keikkavuoron – kokeilemalla asiat selviää!

Etsimme uusia avustajia kymmenille paikkakunnille ympäri Suomen. Tule siis mukaan tekemään merkityksellistä työtä! Samalla liityt osaksi yli tuhannen avustajan joukkoa, joka on tutkitusti jopa kenties Suomen tyytyväisin.

Täytä työnhakulomake