Avustaja arjessa – liikuntamahdollisuudet Uudellamaalla

Suomen Avustajapalvelut tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia liikunnan harrastamiseen myös liikuntarajoitteisille henkilöille Uudellamaalla. Liikuntarajoitteisena liikkujana kohtaa usein erilaisia haasteita, mutta henkilökohtaisen avustajan avulla voi löytää juuri itselleen sopivan tavan liikkua ja nauttia liikunnan ilosta.

Esteettömiä liikuntamahdollisuuksia Uudellamaalla

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella on panostettu esteettömyyteen ja tarjotaan monipuolisia liikuntamahdollisuuksia kaikenikäisille asukkaille. Kehitysvammaiset, liikuntarajoitteiset ja muut erityisryhmät voivat osallistua erilaisiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin, joissa huomioidaan yksilölliset tarpeet. Liikuntaryhmistä tiedotetaan kaupunkien tai hyvinvointialueen verkkosivuilla.

Avustaja liikuntaharrastusten tukena

Henkilökohtainen avustaja voi olla merkittävä tuki liikuntaharrastusten toteuttamisessa. Avustaja auttaa arjen askareissa ja mahdollistaa osallistumisen erilaisiin liikuntatapahtumiin ja -ryhmiin. Henkilökohtainen apu voi olla ratkaiseva tekijä liikunnan ilon löytämisessä ja ylläpitämisessä.

Suomen Avustajapalvelut on mukana edistämässä kaikkien ihmisten liikuntamahdollisuuksia Uudellamaalla. Yhteistyössä eri toimijoiden kanssa luodaan esteettömiä ja monipuolisia liikuntaympäristöjä, jotka mahdollistavat kaikille asukkaille liikunnan ilon ja hyvinvoinnin kokemisen. Liikunta on tärkeä osa terveellistä elämäntapaa, ja sen avulla voidaan edistää fyysistä kuntoa ja henkistä hyvinvointia.