Henkilökohtaisen avustajan työ

Henkilökohtaisen avustajan työ on mitä suurimmassa määrin kutsumusammatti sellaiselle ihmiselle, joka haluaa tehdä merkityksellistä työtä.

Usein antaessaan asiakkaalleen mahdollisuuden elää itsensä näköistä sujuvaa arkea, avustaja saa myös itse vastalahjana auttamisen ilon sekä työlleen merkityksen.

Henkilökohtainen avustaja toimii tarvittaessa asiakkaansa käsinä, jalkoina, silminä tai korvina, auttaen asiakasta elämään itsensä näköistä täyttä elämää. Työssäsi autat asiakasta tavanomaiseen elämään liittyvissä asioissa: mahdollistat asiakkaasi elää sellaista elämää, kuin hän itse haluaisi, mutta tarvitsee vammansa tai sairautensa vuoksi siinä apuasi.

Avustajan työssä ei voi liioin korostaa oikean iloisen asenteen tärkeyttä. Mikäli sinulle on kyky kohdata ihminen ihmisenä sekä työhön tarttuva asenne olet luultavasti erittäin soveltuva henkiökohtaiseksi avustajaksi. Henkilökohtaiseksi avustajaksi ei ole koulutus- tai kokemusvaatimuksia.

Henkilökohtaisena avustajana sinulla on vapaus valita kuinka paljon, millä alueella ja minkälaisella asiakkaalla haluat työskellä. Voit halutessasi työskennellä kokopäiväisesti, puolipäiväisesti tai muutamia kertoja kuukaudessa. Sovitamme aina työsi elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Hae rohkeasti henkilökohtaiseksi avustajaksi ja liity perheeseen!