Kuka voi olla henkilökohtainen avustaja?

Henkilökohtaisen avustajan työ

Henkilökohtaisen avustajan työssä toimitaan tarvittaessa asiakkaansa käsinä, jalkoina, silminä tai korvina, auttaen asiakasta elämään itsensä näköistä täyttä elämää. Työssäsi autat asiakasta tavanomaiseen elämään liittyvissä asioissa: mahdollistat asiakkaasi elää sellaista elämää, kuin hän itse haluaisi, mutta tarvitsee vammansa tai sairautensa vuoksi siinä apuasi.

Henkilökohtaisen avustajan työ on ihanteellinen ammatti ihmiselle, joka haluaa tehdä merkityksellistä työtä. Usein antaessaan asiakkaalleen mahdollisuuden elää itsensä näköistä sujuvaa arkea, saa avustaja myös itse vastalahjana auttamisen iloa sekä työlleen merkityksen.

Kuka voi olla henkilökohtainen avustaja?

Henkilökohtaiseksi avustajaksi ei ole koulutus- tai kokemusvaatimuksia. Työssä tärkeintä on oikea ja iloinen asenne. Mikäli sinulla on kyky kohdata ihminen ihmisenä ja omaat työhön tarttuvan asenteen, olet luultavasti erittäin soveltuva henkilökohtaiseksi avustajaksi.

Satunnainen keikkatyö tai kokoaikainen työ avustajana

Suomen Avustajapalveluilla sinulla on vapaus valita kuinka paljon, millä alueella ja minkälaisella asiakkaalla haluat työskellä. Voit halutessasi työskennellä kokopäiväisesti, puolipäiväisesti tai muutamia kertoja kuukaudessa. Sovitamme aina työsi elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Meillä voit aloittaa työsi itsevarmasti. Koulutamme sinut tarvittaessa työhön ja tarjoamme esihenkilön tuen vuoden jokaisena päivänä. Työntekijänämme voit nauttia myös henkilöstön etuohjelman kattavista ja rahanarvoisista eduista.

Hae rohkeasti henkilökohtaiseksi avustajaksi – täytä työnhakulomake täällä!