Vastuuvapauslauseke

Suomen Avustajapalvelut Oy on sitoutunut pitämään tämän verkkosivuston ajan tasalla ja tarkasti. Jos kuitenkin huomaat jotain, joka on virheellinen tai vanhentunut, olisimme kiitollisia, jos voisit kertoa siitä meille. Ilmoita, mistä sivustosta luit tiedot. Tarkastelemme tätä sitten mahdollisimman pian. Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen: jerry.pasanen@suomenavustajapalvelut.fi.

Emme ole vastuussa menetyksistä, jotka johtuvat epätarkkuuksista tai epätäydellisyydestä, emmekä menetyksistä, jotka johtuvat Internetin kautta tapahtuvan tiedon levittämisen aiheuttamista ongelmista, kuten häiriöistä tai keskeytyksistä. Verkkolomakkeita käytettäessä pyrimme rajoittamaan pakollisten kenttien määrän minimiin. Suomen Avustajapalvelut Oy ei ota vastuuta mistään menetyksistä, jotka aiheutuvat Suomen Avustajapalvelut Oy:n tämän verkkosivuston kautta tai sen puolesta toimittamien tietojen, neuvojen tai ideoiden käytöstä.

Sähköpostitse tai verkkolomakkeella lähetetyt vastaukset ja tietosuojakyselyt käsitellään samalla tavalla kuin kirjeet. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa meiltä vastausta viimeistään 1 kuukauden kuluessa. Monimutkaisissa pyynnöissä ilmoitamme sinulle 1 kuukauden kuluessa, jos tarvitsemme enintään 3 kuukautta.

Kaikki immateriaalioikeudet tämän verkkosivuston sisältöön kuuluvat Suomen Avustajapalvelut Oy:lle tai kolmansille osapuolille, jotka ovat itse sijoittaneet sisällön tai joilta Suomen Avustajapalvelut Oy on hankkinut käyttöluvan.

Näiden materiaalien kopioiminen, levittäminen ja muu käyttö ei ole sallittua ilman Suomen Avustajapalvelut Oy:n kirjallista lupaa, paitsi ja vain siltä osin kuin pakottavassa laissa (kuten lainausoikeus) toisin määrätään, ellei tietty sisältö toisin määrää.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkosivuston saavutettavuudessa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.