Palveluseteli Helsinki

Palveluseteli Helsinki – mikä se on?

Palveluseteli on Helsingin kaupungin tarjoama etuus, jonka avulla voit saada tiettyjä palveluita, kuten terveydenhuoltoa tai sosiaalipalveluita. Palveluseteli antaa sinulle mahdollisuuden valita itse, miltä yritykseltä saat haluamasi palvelut.

Mikäli tahdot henkilökohtaisen avustajan, voi henkilökohtaisen avun palveluseteliä Helsingissä käyttää Suomen Avustajapalveluiden tarjoamiin palveluihin.

Helsingin palvelusetelin hyödyt 

  1. Valinnanvapaus: Helsingin kaupungin palveluseteli antaa sinulle mahdollisuuden valita itse, mistä haluat saada esimerkiksi juuri henkilökohtaisen avun palvelusi
  2. Helppokäyttöisyys: seteli on helppo käyttää – se toimii kuin maksuväline, joka kattaa osan tai koko palvelun kustannuksista
  3. Yksilöllisyys: kun teet päätöksen palveluntarjoajasta itse, voit hakea juuri omiin tarpeisiisi sopivaa palvelua Helsingistä

Paljon vapaita avustajia!

Henkilökohtainen avustaja helposti!

Työllistämme jo yli 2 000 avustajaa ympäri Suomea. Valitse itsellesi luotettava henkilökohtainen avustaja – palvelun yksityiskohdat määräät itse!

Tahdotko avustajan?
Täytä yhteystietosi – olemme sinuun yhteydessä!

Nimi(Pakollinen)

Henkilökohtainen avustaja palvelusetelillä Helsingissä

Henkilökohtaisen avun palveluseteliä voi käyttää kaikkiin henkilökohtaisen avun palveluihimme Helsingissä. Meillä voit valita oman avustajasi sekä kaikki palvelun yksityiskohdat. Voit kysyä lisää avustajistamme puhelimitse tai sähköpostitse.

Jos etsit henkilökohtaista ja yksilöllistä avustajapalvelua Helsingissä palvelusetelin turvin, ota rohkeasti yhteyttä Suomen Avustajapalveluihin!

Vinkit palvelusetelin hyödyntämiseen Helsingissä

Tutustu palveluntarjoajiin:

Ennen palvelusetelin käyttöä kannattaa tutustua eri palveluntarjoajiin. Arvioi heidän palvelujaan, asiakaspalautteita ja mahdollisia erikoisalojaan. Tietoinen valinta takaa, että saat palveluita, jotka vastaavat parhaiten tarpeitasi.

Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:

Ennen palvelusetelin käyttöä kannattaa ottaa suoraan yhteyttä valittuun palveluntarjoajaan. Keskustele heidän kanssaan tarpeistasi ja varmista, että he voivat tarjota juuri sinulle sopivat palvelut.

Pidä asiakirjat tallessa:

Säilytä kaikki palveluseteliin liittyvät asiakirjat tallessa. Tämä sisältää käyttöoikeuden, mahdolliset omavastuuosuudet ja muut tärkeät tiedot. Näin voit helposti seurata käyttöösi jäävää palvelusetelin arvoa.

Anna palautetta:

Jos olet tyytyväinen palveluihin tai kohtaat ongelmia, anna palautetta. Palautteesi auttaa kehittämään palveluita ja varmistaa, että palvelusetelijärjestelmä toimii mahdollisimman hyvin kaikille asukkaille.

Hyödynnä tietolähteitä:

Helsingissä on usein tarjolla tietolähteitä, jotka voivat auttaa sinua ymmärtämään palvelusetelin käyttömahdollisuuksia paremmin. Tarkista kaupungin verkkosivut tai ota yhteyttä kaupungin palveluneuvontaan saadaksesi lisätietoja.

Näillä vinkeillä voit hyödyntää palveluseteliä Helsingissä mahdollisimman tehokkaasti ja varmistaa, että saat tarvitsemasi palvelut juuri omiin tarpeisiisi sopivalla tavalla.

Palveluseteli Helsingissä ja tasa-arvo

Helsingin palvelusetelijärjestelmä on tuonut mukanaan ilahduttavia positiivisia muutoksia kaupungin palveluiden käyttäjille. Voidaan havaita, miten tämä järjestelmä on avannut uusia mahdollisuuksia asukkaille myös tasa-arvon nimissä.

Parempi pääsy monipuolisiin palveluihin:

Helsingin palveluseteli on vahvistanut asukkaiden mahdollisuuksia saada monipuolisia palveluita. Tämä tarkoittaa, että jokainen asukas, riippumatta taloudellisista tai sosiaalisista taustoista, voi nyt valita itselleen sopivan palveluntarjoajan. Esimerkiksi terveyspalveluissa asukkaat voivat valita haluamansa lääkärin ja hoitotahon, mikä lisää valinnanvapautta ja yksilöllistä hoitoa.

Sosiaalisesti vaikutusvaltaiset palvelut:

Palveluseteli on tuonut mukanaan mahdollisuuden saada sosiaalisesti vaikutusvaltaisia palveluita. Kaupungin asukkaat voivat nyt hyödyntää erilaisia palveluita, kuten kotipalveluita tai päiväkoteja, mikä tukee kaikkien asukkaiden hyvinvointia. Tämä vahvistaa kaupungin sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja lisää jokaisen asukkaan mahdollisuuksia nauttia kaupungin tarjoamista palveluista.