Monipuolisten harrastusten arvo arjessa – avustaja harrastusten tukena

Itä-Uudellamaalla asuvilla henkilökohtaisen avun käyttäjillä on hyvä tilanne, sillä alueen laaja harrastustarjonta tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa omia kiinnostuksen kohteitaan ja viettää merkityksellistä vapaa-aikaa. Suomen Avustajapalvelut tarjoaa henkilökohtaisia avustajia Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella, ja avustajat voivat olla tukena myös harrastusten parissa.

Avustaja tukenasi harrastuksissa

Harrastuksissa avustajan tuki on arvokas. Avustajan avulla arjen askareet hoituvat vaivattomasti, jolloin jää enemmän aikaa keskittyä omaan hyvinvointiin ja harrastuksiin. Avustajan avulla voi osallistua erilaisiin harrastuksiin ja tapahtumiin, mikä lisää elämänlaadun kokemusta. Itä-Uudenmaan tarjoamat harrastusmahdollisuudet ovat monipuolisia ja houkuttelevat eri-ikäisiä ja eri kiinnostuksen kohteita omaavia henkilöitä. Tutustumalla alueen tarjontaan ja hyödyntämällä henkilökohtaista apua voit luoda juuri sellaisen arjen ja harrastuspohjan, joka tukee omaa hyvinvointiasi parhaiten. Harrastusmahdollisuuksista saa helpoiten tietoa alueen kaupunkien verkkosivuilta ja heidän muista tiedotuskanavistaan.

Suomen Avustajapalvelut mahdollistamassa oman näköistä arkea

Suomen Avustajapalvelut auttaa varmistamaan, että sinulle sopiva henkilökohtainen avustaja tukee sinua sekä arjen askareissa että harrastuksissa. Itä-Uudellamaalla asuville henkilökohtainen avustaja voi olla tuki myös harrastusten parissa, mikä helpottaa omanlaisen arjen ja merkityksellisen vapaa-ajan toteuttamista. Suomen Avustajapalvelut tarjoavat ammattitaitoista ja henkilökohtaista apua, joka mahdollistaa monipuolisten harrastusten toteuttamisen.