Esteettömiä ravintoloita, kahviloita ja baareja Porissa

Porin kaupunki Satakunnassa tarjoaa monipuolisen valikoiman esteettömiä ravintoloita, kahviloita ja baareja. Esteettömyys on tärkeä tekijä, joka mahdollistaa kaikkien nauttivan tasavertaisesti yhteisistä hetkistä ja sosiaalisesta elämästä. Pori on tunnettu eloisasta ravintolakulttuuristaan, ja kaupungin pyrkimys esteettömyyden edistämiseen on kiitettävä.

Esteettömiä ravintoloita, kahviloita ja baareja

Porissa esimerkiksi hotelli-ravintola Amadoon sekä Pancho Villaan pääsee esteettömästi sisään hissillä ja/tai luiskaa pitkin. Myös viihtyisä kahvila Hellulan kaffila tiedottaa nettisivuillaan esteettömästä sisäänpääsystään. Useimmissa ravintoloissa ja baareissa on inva-WC.

Ravintoloissa, kahviloissa ja baareissa esteettömyys voi tarkoittaa saavutettavaa sisäänkäyntiä, esteetöntä wc-tilaa tai selkeästi merkittyjä ja tarpeeksi suuria kulkuväyliä. Porissa monet yritykset ovat ottaneet nämä tekijät huomioon, ja kaupungista löytyy useita esteettömiä vaihtoehtoja, jotka takaavat kaikille mahdollisuuden nauttia vapaasta ajasta rajoituksitta.Kaikki ravintolat eivät tiedota nettisivuillaan esteettömyydestä, mutta esteettömyystiedot saa selville esimerkiksi soittamalla ravintolaan sen aukioloaikoina.

Henkilökohtainen avustaja mukana arjen iloissa

Monille ihmisille, jotka hyödyntävät henkilökohtaisen avustajan palveluita, esteettömät ruokailu- ja ajanviettopaikat ovat olennaisia. Käyttämällä henkilökohtaisen avustajan palveluita Satakunnassa ja Porissa, arjen esteet vähenevät merkittävästi. Henkilökohtainen avustaja voi auttaa asiakasta saavuttamaan paremman elämänlaadun ja tehdä kulttuuri- ja vapaa-ajan toiminnasta saavutettavampaa. Suomen Avustajapalvelut on toiminnallaan mukana tuottamassa yhdenvertaisempaa yhteiskuntaa ja jokaiselle mieluisaa ja oman näköistä arkea.