Esteettömiä kahviloita, ravintoloita ja baareja Oulussa

Oulu on kaunis ja vilkas kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Esteettömyys on tärkeä asia kaupungin ravintoloita ja kahviloita valitessa, jotta jokainen voi nauttia palveluista täysin siitä riippumatta, tarvitseeko henkilö liikkumisessaan apua tai ei.

Esteettömiä kahviloita, ravintoloita ja baareja Oulussa

Oulusta löytyy useita esteettömiä kahviloita, ravintoloita ja baareja, jotka on suunniteltu huomioimaan kaikkien asiakkaiden tarpeet. Monissa paikoissa on esteetön sisäänkäynti, tilavat kulkureitit sekä esteettömät wc-tilat. Näissä paikoissa voi siis vierailla huoletta niin pyörätuolilla liikkuva kuin lastenvaunuja työntäväkin asiakas. Kauppakeskus Valkean kävelykadun varrella sijaitseviin kahviloihin on esteetön kulku, ja monet kahvilat ja ravintolat vastaavat mieluusti tiedusteluihin, jos heille soittaa esteettömyystiedoista.

Henkilökohtainen avustaja mukanasi arjen menoissa

Jos tarvitset henkilökohtaista apua arjen askareissa tai ulkona liikkuessasi, Suomen Avustajapalvelut tukee eri tilanteissa. Henkilökohtainen avustaja voi olla mukanasi esimerkiksi ruokaillessa ravintolassa tai kahvilassa, käydessäsi ostoksilla tai nauttiessasi illanvietosta baarissa.

Esteettömyys Oulussa

Oulun kaupunki panostaa esteettömyyteen ja pyrkii tekemään kaupungista saavutettavan kaikille asukkailleen ja vierailijoilleen. Esteettömiä palveluita ja tiloja löytyy useista eri paikoista, joten jokaisen on mahdollista nauttia kaupungin monipuolisesta tarjonnasta.

Oulun esteettömät kahvilat, ravintolat ja baarit tarjoavat loistavan tilaisuuden viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa huolettomasti ja nauttien kaupungin tunnelmasta. Henkilökohtainen avustaja Oulussa voi olla se tärkeä lenkki, joka mahdollistaa täysipainoisen osallistumisen arjen menoihin.