CP-liitto – tukiverkko ja yhteisö CP-vammaisille

CP liitto eli Cerebral Palsy Liitto ry on yhdistys, jonka tarkoitus on vertaistuen, tiedon ja neuvonnan tarjoaminen CP-vammaisille ja heidän läheisilleen. CP liitto toimii Suomessa valtakunnallisesti ja on perustettu jo vuonna 1957. Yhdistyksen tärkeimpänä tehtävänä on tukea CP-vammaisia sekä heidän perheenjäseniään kaikissa arjen haasteissa ja elämän eri vaiheissa.

Apua elämän eri tilanteissa

CP liiton jäsenet voivat saada tietoa ja tukea esimerkiksi erilaisissa kuntoutuksen kysymyksissä, opiskeluun tai työelämään liittyvissä asioissa ja henkilökohtaisissa elämänkriiseissä. CP liitto järjestää myös erilaisia tapahtumia ja kursseja, joiden avulla sairastavat voivat tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä ja saada vertaistukea.

Yhteistyötä muiden tahojen kanssa

CP liitto tekee yhteistyötä monien muiden tukijärjestöjen ja erilaisten asiantuntijoiden kanssa, jotta se voi tarjota mahdollisimman hyvää tukea aina sairauden diagnosoinnista hoitoon ja kuntoutukseen. Yhdistys myös jakaa tietoa ja vaikuttaa yhteiskunnassa CP-vammaisten oikeuksien ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

CP liitto – liity osaksi yhteisöä

CP liitto on paikka, johon CP-vammaiset ja heidän läheisensä voivat kääntyä, kun tarvitsevat apua ja tukea. Yhdistyksen tavoite on, että jokainen Cerebral palsya sairastava löytäisi oman paikkansa yhteiskunnassa ja voisi elää mahdollisimman itsenäistä, aktiivista ja onnellista elämää. Cerebral palsy on haastava sairaus, mutta sen kanssa ei tarvitse jäädä yksin. CP liitto on tärkeä tukiverkko ja yhteisö, jossa kaikki ovat tervetulleita osaksi.

Lue lisää blogeja CP-vammasta sivulla: Tietoa sairauksista ja vammoista